Nordicstamps.com

  
english English version
Hovedsiden
Norge
Danmark
Færøyene
Finland
Åland
Island
Grønland
 
Informasjon/Betaling

Velkommen til Nordicstamps.com

Informasjon
Handlevogn
Priser
Porto og Forsendelse
Ordrebekreftelse
Returrett
Betaling
Kontakt


Informasjon

Nordicstamps tilbyr frimerker fra Norge, Danmark, Grønland, Færøyene, Finland, Åland og Island.

Alle listede merker, hefter og årssett er vist med katalogbilder. For spesielle og dyrere objekter er de enkelte merkene vist med aktuelt bilde og tilhørende pris. Slike objekter vil vise teksten: 'Bildet er av den faktiske varen'.

Det vil til enhver tid være gode tilbud på hovedsiden. Vær rask med å bestille. Tilbudet gjelder så langt lageret rekker. Nye tilbud vil bli lagt ut regelmessig.

Norgeskatalogen (NK)er brukt for norske merker og hefter. AFA katalogen er brukt for øvrige nordiske land når det gjelder merker, mens FACIT er brukt på øvrige nordiske land for hefter.

Alle tilbudte frimerker er i postfrisk kvalitet dersom ikke annet er angitt.

All tekst på websiden finnes i en norsk og engelsk utgave. Det tas forbehold mot feil i tekst og bildeinformasjon.

Handlevogn

Ved å bruke handlevognen kan du enkelt gjøre de kjøp du ønsker. Du kan til enhver tid endre og oppdatere innholdet i handlevognen. Lagerbeholdningen oppdateres kontinuerlig slik at kun faktiske lagerbeholdnnger viser.

Er du førstegangskunde må du fylle ut nødvendig informasjon for å få ordren registrert. Når du er en registrert kunde og har lagt inn ditt eget passord, forenkler det dine senere bestillinger.

Priser

Alle priser er nettopriser i norske kroner. Avregning mot kredittkort vil skje i norske kroner. For utenlandske kunder (engelsk utgave av websiden) finnes en omregning til forskjellige andre valutaer for det beløp som til en hver tid ligger i handlekorgen.

Porto og Forsendelse

Porto og forsendelse tillegges med kr 15,00 for forsendelser innen Norden og Europa, øvrige land kr 21,00. Dette beløpet er fast og gjelder for alle enkeltordrer og vil bli avregnet direkte ved kredittkort kjøp. Det vil derfor ikke komme tilleggskostnader utover det beløp som viser på sluttordren. All forsendelse skjer gjennom Posten Norge dersom ikke noe annet er avtalt.

Ordrebekreftelse

Etter bestilling vil du motta en ordrebekreftelse via e-mail med ordrenummer på bestilte varer. Dette ordrenummer brukes i eventuelle henvendelser vedrørende ordren.

Returrett

På alle dine kjøp har du full returrett uansett grunn i løpet av de første 14 dager etter at du har mottatt bestilte varer.

Betaling skjer via PayPal eller forhåndsbetalt faktura (i Nordiske land).

Lagret informasjon vil ikke bli videreformidlet til 3. part.

Kontakt

Nordicstamps
Ringaberget 16
N-4032 Stavanger
Tlf.: 91870231
e-mail: postnordicstamps@gmail.com


Handlevogn

kr 0

Vis handlevogn
 
VISA 
© Nordicstamps.com 1998-2021